Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
20 apr 2020 Nieuws

Kamervragen over huisuitzettingen tijdens de coronacrisis

Minister Ollongren gaf antwoord op Kamervragen over het doorgaan van huisuitzettingen tijdens de coronacrisis.
6 apr 2020 Nieuws

Bewoners vakantieparken

Minister van Veldhoven roept gemeenten en veiligheidsregio’s op om bewoners van vakantieparken niet op straat te laten belanden tijdens de coronacrisis. De minister vraagt nu niet te handhaven op permanente bewoning van vakantieparken tenzij er sprake is van een onveilige situatie of criminaliteit.
2 apr 2019 Nieuws

Kamervragen over het opkopen van Zeeuwse woningen voor vakantieverhuur

Minister K.H. Ollongren heeft gereageerd op Kamervragen. De bestemming van een vakantiepark is recreatief en van een woonwijk is de bestemming wonen.
14 jan 2019 Nieuws

Verplichte waarschuwing voor beleggen in vakantiewoningen buiten AFM-toezicht

In reclame-uitingen voor beleggen in recreatief vastgoed zoals vakantiewoningen, moet de waarschuwingszin ‘Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit’ zichtbaar zijn. Doet de aanbieder dat niet, dan is er sprake van een illegale aanbieding en kan de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een maatregel opleggen.
28 nov 2018 Nieuws

Onderzoek naar permanente bewoning vakantieparken

Minister Ollongren heeft de Tweede Kamer over het resultaat van onderzoek naar permanente bewoning van vakantieparken geïnformeerd en heeft Kamervragen beantwoord.
16 nov 2017 Nieuws

Kamervragen over afschaffing van huurtoeslag op vakantiewoningen

Minister Ollongren heeft antwoorden gegeven op Kamervragen over de afschaffing van de huurtoeslag voor bewoners van vakantiewoningen.
7 sep 2016 Nieuws

MCD en box 3 panden

Minister Dijsselbloem heeft aan de NVB een brief gezonden naar aanleiding van opmerkingen / vragen over particuliere beleggingspanden (box 3) binnen de hypothekenrichtlijn. De NVB stelt dat de regels die gelden voor eigen woning financieringen niet goed zijn toe te passen op kredieten voor beleggers en dat het onderscheid tussen consumenten en professionele beleggers niet goed te maken is. Dit onderscheid tussen consumenten en professionele beleggers zou in de praktijk lastig zijn omdat beleggers om fiscale redenen er vaak voor kiezen om een (niet-eigen) woning in box 3 in aanmerking te nemen.
30 mei 2014 Nieuws

Netwerk Notarissen wijst op risico's aanschaf chalets

Met het naderen van de zomer is er veel animo voor het kopen van een chalet op een vakantiepark.Netwerk Notarissen waarschuwt aspirant-kopers eerst goed te onderzoeken wat men koopt. Netwerk Notarissen heeft bij tien vakantieparken een steekproef gehouden waaruit blijkt dat de gehanteerde juridische constructie bij de verkoop van chalets rammelt. Hierdoor lopen chalet-eigenaren risico als de eigenaar van het vakantiepark failliet gaat.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.