Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
10 mrt 2020 Nieuws

Start vervolgaanpak asbestdaken

Minister Stientje van Veldhoven heeft de Samenwerkingsverklaring aanpak asbestdaken ondertekend. Dit betreft een samenwerking met provincies, gemeenten, brancheverenigingen, Milieu Centraal en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
14 okt 2019 Nieuws

Vervolgaanpak verwijderen asbestdaken

Een nieuwe aanpak voor het verwijderen van asbestdaken. Daarmee komt het kabinet, nadat een eerder wettelijk verbod niet doorging.
5 jun 2019 Nieuws

Verwijdering asbest verworpen door Eerste Kamer

De Eerste Kamer heeft dinsdag 4 juni het wetsvoorstel Verwijdering asbest en asbesthoudende producten verworpen.
30 apr 2019 Nieuws

Besluit tot wijziging van het Asbestverwijderingsbesluit 2005 en het Bouwbesluit 2012

Het besluit heeft tot doel om het landelijk asbest volgsysteem (LAVS) te operationaliseren. Tevens is in dat besluit bepaald dat aan enkele informatieverplichtingen op grond van het Bouwbesluit 2012 en het Asbestverwijderingsbesluit 2005 alleen nog kan worden voldaan langs elektronische weg, met gebruikmaking van het LAVS.
27 mrt 2019 Nieuws

Asbest in woning

Partijen twisten over de vraag of sprake is van non-conformiteit van de geleverde woning in de zin van artikel 7:17 Burgerlijk Wetboek. Hierbij is van belang of verkoper haar mededelingsplicht heeft geschonden, en of de geleverde woning bij de levering de eigenschappen bezat die nodig zijn voor het normaal gebruik als woonhuis.
8 feb 2019 Nieuws

MvA wetsvoorstel Verwijdering asbest en asbesthoudende producten

Staatssecretaris Van Veldhoven beantwoorde de vragen en opmerkingen van de Eerste Kamerfracties. De vragen gingen over het wetsvoorstel Verwijdering asbest en asbesthoudende producten.
21 jan 2019 Nieuws

Opgeruimde asbestdaken in vijf jaar verdubbeld

De hoeveelheid opgeruimde asbestdaken is de afgelopen vijf jaar ruim verdubbeld. In 2014 is zo’n 6 miljoen vierkante meter gesaneerd, 2018 komt naar verwachting boven de 12 miljoen vierkante meter uit.
17 okt 2018 Nieuws

Einde asbestdaken in Nederland

Daken met asbest zijn in Nederland na 2024 verboden. De Tweede Kamer heeft ingestemd met het asbestverbod.
1 okt 2018 Nieuws

Verbetering regels asbestverwijdering

Staatssecretaris T. van Ark past een aantal regels aan om te komen tot een zorgvuldiger asbestbeleid. Er komt meer ruimte voor innovatie zodat er sneller nieuwe goedgekeurde en gezonde beschermingsmanieren gebruikt kunnen worden door werknemers om asbest te verwijderen.
22 aug 2018 Nieuws

Nota van wijziging bij wetsvoorstel Verwijdering asbest en asbesthoudende producten

De nota bevat enkele wijzigingen in het wetsvoorstel voor de wijziging van de wet Milieubeheer. De wijziging houdt verband met verwijdering van asbest en asbesthoudende producten.
Getoond 1 tot 10 van 23. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.