Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
20 dec 2012 Nieuws

Verkoop via executieveiling fors lagere opbrengsten

Een huis dat via een executieveiling verkocht wordt, brengt minder op dan de marktwaarde. De veilingprijs ligt gemiddeld ongeveer 58.000 euro (34 procent) lager dan de marktprijs. Dit blijkt uit een onderzoek van de Tilburgse vastgoedeconoom Dirk Brounen en adviseur Martijn de Jong-Tennekes.
20 dec 2012 Nieuws

Bij huizenveiling kan particulier bieden via internet

Particulieren kunnen straks bij de gedwongen verkoop van een huis een bod doen via internet. Daarmee wordt de kans kleiner dat huizen (ver) beneden de marktwaarde worden verkocht en krijgen particulieren op de veiling meer mogelijkheden. Dit staat in een wetsvoorstel dat minister Opstelten bij de Tweede Kamer heeft ingediend.
28 aug 2012 Nieuws

VEH: Hoge notariskosten leiden tot extra restschuld

Volgens Vereniging Eigen Huis (VEH) worden mensen die hun huis gedwongen moeten verkopen extra gedupeerd door buitensporig hoge notaris- en veilingrekeningen. Vereniging Eigen Huis wil dat notarissen ook bij executieveilingen redelijke tarieven hanteren en dat de overheid toezicht houdt op deze vorm van woningverkopen.
25 aug 2003 Kennis

Beheerbeding

 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.