Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
2 apr 2019 Nieuws

Dubbele woning en hypotheekrenteaftrek

Kunnen twee naast elkaar gelegen appartementen worden aangemerkt als één eigen woning als bedoeld in artikel 3.111, lid 1, Wet IB 2001? Het Gerechtshof Amsterdam heeft een oordeel gegeven.
14 jan 2019 Nieuws

Verplichte waarschuwing voor beleggen in vakantiewoningen buiten AFM-toezicht

In reclame-uitingen voor beleggen in recreatief vastgoed zoals vakantiewoningen, moet de waarschuwingszin ‘Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit’ zichtbaar zijn. Doet de aanbieder dat niet, dan is er sprake van een illegale aanbieding en kan de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een maatregel opleggen.
28 sep 2017 Nieuws

Kifid: registratie frauderegister wegens achterhouden informatie is terecht

Consument heeft een kredietaanvraag gedaan en daarbij bankafschriften verstrekt waaruit hij de gegevens van zijn tweede woning verwijderd heeft. Kredietverstrekker heeft Consument daarop geregistreerd in frauderegisters (EVR en Incidentenregister).
28 aug 2012 Nieuws

Verhuur ‘oude’ woning zonder vergunning

Een eigenaar mag zijn tweede, te-koop-staande woning verhuren zonder gemeentelijke vergunning. Dat antwoordt minister Spies van Binnenlandse Zaken op vragen van de VVD.
10 aug 2012 Nieuws

Onjuiste melding tweede woning voor risico belastingplichtige

Wie zijn tweede woning niet juist in de aangifte vermeldt, krijgt geen matiging van de verschuldigde heffingsrente. Dat is de uitspraak van Gerechtshof Den Haag.
7 jun 2011 Nieuws

Belastingrechter merkt recreatiewoning als hoofdverblijf aan

Renteaftrek is in principe niet mogelijk voor een tweede woning. Soms is onduidelijk welke woning eerste woning is en welke tweede woning. Over deze vraag ging de navolgende procedure voor de belastingrechter.
13 mei 2011 Nieuws

Frankrijk wil vakantiehuis belasten

Frankrijk wil belasting gaan heffen op tweede verblijven van buitenlanders. Dit voornemen treft vooral Nederlanders en Britten die er een vakantiehuis hebben.
2 feb 2011 Nieuws

Uitspraak hof bedreigt Spaanse huizenmarkt

Je geeft je huis aan je bank en je bent in één klap verlost van de hypotheekschuld. Die mogelijkheid lijkt in Spanje realiteit te worden na een uitspraak van een gerechtshof in Navarra.
14 okt 2010 Nieuws

Tweede huis in eigen land in trek?

De belangstelling voor een tweede huis in eigen land is de afgelopen vijf jaar meer dan verdubbeld. Ook Duitsland en Oostenrijk zijn geliefde vestigingsoorden. Dat blijkt uit onderzoek dat de afgelopen jaren is gedaan onder bezoekers van de beurs Second Home International.
Getoond 1 tot 10 van 14. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.