Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
23 sep 2022 Nieuws

Rekenmodel prijsplafond energie

In een rekenmodel kan men globaal berekenen wat de gevolgen zijn van het prijsplafond.
25 jul 2022 Nieuws

Schadevergoeding belast

Een belastingplichtige heeft van een lijfrente-uitkering een lijfrentepolis afgesloten. Nadat de beleggingsverzekering tot uitkering was gekomen, is belanghebbende bij het Kifid een klachtprocedure gestart vanwege het verstrekken van verkeerde productinformatie en nalatigheid in de zorgplicht door [verzekeringsmaatschappij].
21 apr 2021 Nieuws

Compensatie bij spoofing

Bij spoofing wordt er door de oplichter een andere identiteit aangenomen om de klant te misleiden om tot een bepaalde handeling over te gaan. Zo hebben er meerdere gevallen plaatsgevonden waarbij de identiteit van de bank gebruikt werd om klanten te misleiden geld over te maken naar de bankrekening van de oplichter.
18 jan 2021 Nieuws

Besluit forfaitair bedrag en verruiming compensatieregeling

Dit besluit (Catshuisregeling Kinderopvangtoeslag) regelt dat de Belastingdienst/Toeslagen op korte termijn een forfaitair bedrag aan compensatie of tegemoetkoming kan uitkeren aan ouders die gedupeerd zijn door problemen rondom de kinderopvangtoeslag.
3 dec 2020 Nieuws

Compensatieregeling eHerkenning Belastingdienst

Heeft u het Belastingdienst eH3-inlogmiddel aangeschaft om aangifte te doen via Mijn Belastingdienst Zakelijk (MBD-Z), het nieuwe portaal voor ondernemers? Of heeft u een bestaand eHerkenningsmiddel omgezet naar het Belastingdienst eH3-inlogmiddel? Dan kunt u via de ‘Compensatieregeling eHerkenning Belastingdienst’ een compensatie aanvragen van € 24,20 inclusief btw per jaar.
16 nov 2020 Nieuws

Regelingen compensatie transitievergoeding

Minister Koolmees stuurde een brief over de stand van zaken rondom de wettelijke transitievergoeding die een werkgever verschuldigd is wanneer hij een werknemer ontslaat.
3 aug 2020 Nieuws

Uitstel compensatieregeling eHerkenning Belastingdienst

Heeft u het Belastingdienst eH3-inlogmiddel aangeschaft? Of heeft u een bestaand eHerkenningsmiddel omgezet naar het Belastingdienst eH3-inlogmiddel? Dan kunt u straks via de ‘Compensatieregeling eHerkenning Belastingdienst’ een compensatie aanvragen van € 24,20 inclusief btw per jaar.
29 jan 2020 Nieuws

Zesde voortgangsrapportage AFM rentederivaten

Alle mkb-klanten met een rentederivaat die voor compensatie in aanmerking komen hebben voor 31 december 2019 een aanbodbrief met compensatievoorstel van hun bank ontvangen, meldt AFM.
16 dec 2019 Nieuws

Compensatieregeling transitievergoeding

Minister Koolmees informeerde de Tweede Kamer over de compensatieregeling transitievergoeding bij langdurige arbeidsongeschiktheid van de werknemer. Hij constateert dat de huidige wetgeving niet toereikend is.
11 nov 2019 Nieuws

Einde winterslaap slapend dienstverband

De Hoge Raad heeft antwoord gegeven op prejudiciële vragen van de rechtbank Limburg over de toelaatbaarheid van ‘slapende dienstverbanden’.
Getoond 1 tot 10 van 20. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2022. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.