Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
19 mrt 2019 Nieuws

Kamervragen over uitwerking FATCA

Staatssecretaris Snel gaf antwoorden op vragen over de uitwerking van FATCA.
18 dec 2018 Nieuws

Hoge Raad stelt geldverstrekker in het ongelijk

Bij een 'self-certified' hypotheek heeft de geldverstrekker het opgegeven inkomen niet gecontroleerd. Na de rechtbank en het gerechtshof, stelt ook de Hoge Raad dat de geldverstrekker in strijd met de zorgplicht heeft gehandeld.
27 aug 2012 Nieuws

VEH en Hypotheekshop komen met Deens hypotheekmodel

Vereniging Eigen Huis (VEH) en De Hypotheekshop introduceren in de loop van volgend jaar samen met Solid Mortgages het Deense hypotheekmodel in Nederland. Volgens VEH is het Deense hypotheekmodel een van de efficiëntste en stabielste systemen ter wereld en zijn er lagere rentes voor de consument mogelijk.
7 dec 2011 Nieuws

DNB slaat alarm over jonge huizenbezitters

Jongere huizenbezitters zitten door de daling van de huizenprijzen in de afgelopen drie jaar vaak met een hogere schuld dan hun woning waard is. Bovendien hebben ze weinig spaargeld om af te lossen op de hypotheek. Volgens de Nederlandsche Bank (DNB) zitten de risico's vooral bij de huizenbezitters in de leeftijdsgroep 25-35 jaar die in de afgelopen vijf jaar een woning hebben gekocht.
1 nov 2010 Nieuws

'Afwikkeling beleggingspolissen onvoldoende'

Mensen met een beleggingspolis waarbij te hoge kosten zijn berekend, komen er ondanks de afgesproken compensatie nog steeds 'bekaaid vanaf', aldus het tv-programma Kassa zaterdag. In het tv-programma stelde een deskundige aan de hand van voorbeelden vast, dat veel mensen beter uit zijn als ze de polis afkopen en elders een nieuwe afsluiten.
22 feb 2010 Nieuws

Vermogen beleggingsfondsen opnieuw gestegen

Het fondsvermogen van de Nederlandse beleggingsfondsen is in het vierde kwartaal van 2009 met 2 procent gestegen. Dat blijkt uit cijfers van de Nederlandsche Bank (DNB).
7 dec 2009 Nieuws

Rabobank compenseert klanten OpMaat Hypotheek

Klanten van de Rabobank met een OpMaat Hypotheek krijgen spaargeld terug dat de bank zonder toestemming uit het spaargedeelte van hun hypotheek heeft gehaald.
1 jul 2009 Nieuws

Zes procent huizenbezitters heeft spijt van hoogte hypotheek

Gemiddeld zes procent van de huizenbezitters heeft spijt van de hoogte van zijn hypotheek. Van de consumenten die de afgelopen vijf jaar een woning heeft gekocht, heeft zelfs twaalf procent spijt van de leningomvang. Dat blijkt uit onderzoek van bureaus Synovate en Porter Novelli in opdracht van het Financieele Dagblad onder 433 huizenbezitters in Nederland.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.