Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
23 jun 2017 Nieuws

Resultaten pilot steun na partnerverlies

Wie een levenspartner verliest, heeft steun nodig. Steun in het omgaan met het verdriet, steun bij de enorme lijst met praktische beslommeringen die op een weduwe of weduwnaar af komen en steun om op een gegeven moment ook weer vooruit te kunnen kijken.
27 feb 2015 Nieuws

Nieuwe richtlijn overlijdensschade

Deze nieuwe richtlijn vergroot de transparantie, voorspelbaarheid en duidelijkheid van de berekening van overlijdensschade na een ongeval. Daardoor kan de overlijdensschade ook sneller worden afgewikkeld. Belangrijk voor de nabestaanden.
28 mei 2014 Nieuws

Wetsvoorstel zorg- en affectieschade

Er is een concept-wetsvoorstel in de maak. Het wetsvoorstel verbetert de positie van personen die door toedoen van een ander letselschade lijden en van de naasten van personen die door toedoen van een ander letselschade lijden of komen te overlijden.
25 sep 2012 Nieuws

ARAG en Yarden introduceren Juridische Nabestaandenservice

'De Juridische Nabestaandenservice' is een abonnement van Arag, waarbij Yarden leden korting krijgen. Het abonnement biedt onbeperkt telefonisch advies over juridische kwesties met betrekking tot overlijden en korting op de juridische diensten van Arag.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.