Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
10 dec 2019 Nieuws

MiFID II-onderzoek naar dienstverlening

AFM ziet ruimte voor verbetering bij naleven MiFID II-verplichtingen op basis van een onderzoek bij tien door onderzochte beleggingsondernemingen.
6 dec 2019 Nieuws

Effect van erfenissen en schenkingen

Ontvangers van erfenissen en schenkingen zijn relatief rijker dan leeftijdsgenoten die niets ontvangen. Desondanks hebben erfenissen en schenkingen tussen 2007 en 2015 niet geleid tot een toename van de vermogensongelijkheid.
6 dec 2019 Nieuws

Negatieve spaarrente

Minister Hoekstra stuurde de Eerste en Tweede Kamer een brief over negatieve spaarrente. Tevens zijn bijgevoegd de antwoorden op vragen van de Kamer over dit onderwerp.
4 dec 2019 Nieuws

Onderzoeksrapport `Gemeentelijke aanpak van schade aan houten paalfunderingen`

Uit een onderzoek door de DSP-groep blijkt dat het aantal panden dat tussen nu en vijftien jaar naar verwachting met funderingsproblemen te maken krijgt, ongeveer 35.000 bedraagt in de gemeenten met een actieve aanpak (nu of in het verleden).
2 dec 2019 Nieuws

Gedragseconomie en consumptief krediet

De manier waarop een lening online wordt aangeboden, kan de keuzes van consumenten tijdens het afsluitproces (onverwacht) beïnvloeden.
Dit blijkt uit het AFM rapport ‘Maak verantwoorde leenbeslissing makkelijker: invloed van de online keuzeomgeving op leengedrag’.
27 nov 2019 Nieuws

Senioren op de woningmarkt

Het aantal 75-plussers met een eigen woning verdubbelt tussen nu en 2035. Meer feitjes zijn terug te lezen in het rapport dat het Kadaster publiceerde.
26 nov 2019 Nieuws

Eindrapport Onderzoek recht op terugkoop verkochte vorderingen

Het rapport bevat de resultaten van een onderzoek naar de mogelijkheid voor een schuldenaar om opgekochte vorderingen door incassobureaus terug te kopen. En wel voor het bedrag waarvoor de vordering is overgenomen van de oorspronkelijke schuldeiser.
26 nov 2019 Nieuws

Kamerbrief over vindbaarheid informatie websites zorgverzekeraars

Minister Bruins informeerde de Tweede Kamer over de vindbaarheid van informatie op websites van de zorgverzekeraars. De belangrijkste conclusie van de NZa is dat de vindbaarheid van informatie is verbeterd.
26 nov 2019 Nieuws

Het AOW-hiaat in particuliere AOV's

In een onderzoeksrapport wordt nader ingegaan op het AOW-hiaat bij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
11 nov 2019 Nieuws

Kamerbrief over discriminatie op de woningmark

Minister Van Veldhoven – Van der Meer heeft de Tweede Kamer een brief over discriminatie op de woningmarkt toegezonden. Zij overweegt de inzet van mystery guests en mystery calls.
Getoond 1 tot 10 van 608. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.