Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
7 apr 2020 Nieuws

Spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomsten klaar

Minister van Veldhoven heeft het spoedwetsvoorstel Tijdelijke wet verlenging tijdelijke huurovereenkomsten naar de Tweede Kamer gestuurd. Tijdelijke huurcontracten kunnen straks voor een tijdelijke periode verlengd worden gedurende de coronacrisis.
10 mrt 2020 Nieuws

Kamerbrief over Regels verdeling van pensioen bij scheidingen 2021

Minister Koolmees heeft de Tweede Kamer de nota over het voorstel Regels verdeling van pensioen bij scheidingen 2021 toegezonden.
4 mrt 2020 Kennis

Whitepaper Box 3 aanpassing vermogensrendementsheffing

Op het eerste gezicht lijkt het aanpassen van de berekening van de vermogensrendementsheffing sympathiek voor de spaarders. In een whitepaper laten we een aantal aandachtspunten zien voor de (hypotheek)adviseur die in het verleden een 'familiehypotheek' of een hypotheek voor een vakantiewoning heeft geadviseerd. Ook worden nog een aantal andere 'haken en ogen' beschreven. Tevens is een rekenmodel als download beschikbaar.
24 feb 2020 Nieuws

Internetconsultatie wetsvoorstel vereenvoudiging Banenafspraak

Dankzij de wet Banenafspraak hebben meer mensen met een arbeidsbeperking een plek op de arbeidsmarkt gekregen. De inclusieve arbeidsmarkt is daarmee een stapje dichterbij gekomen. Tegelijkertijd lopen werkgevers in de praktijk nog tegen belemmeringen aan. Het wordt met deze aanpassing van de Wet Banenafspraak eenvoudiger voor werkgevers om banen voor mensen met een arbeidsbeperking te realiseren.
17 feb 2020 Nieuws

Wijziging van de Kadasterwet in verband met de elektronische ondertekening

Door ketenintegratie met het notariaat worden elektronische aanleveringen voor inschrijvingen in de registers van het Kadaster 24 uur per dag verwerkt. Bewijzen van ontvangst worden direct verzonden, evenals bewijzen van (niet-)inschrijving bij eenvoudige registraties. Het gaat om gemiddeld 16.000 berichten per dag, die, vanuit het oogpunt van efficiënte dienstverlening, geautomatiseerd worden aangemaakt en verstuurd.
17 feb 2020 Nieuws

Kamervragen over Airbnb

Minister Van Veldhoven gaf een reactie op de berichten 'Amsterdam, Barcelona, Berlijn en Parijs eisen steun EU in strijd tegen Airbnb’ en beantwoorde verschillende Kamervragen over Airbnb.
12 feb 2020 Nieuws

Implementatiewet kapitaalvereisten 2020

Dit ontwerpwetsvoorstel bevat wijzigingen van de Wet op het financieel toezicht (Wft) met betrekking tot kapitaalvereisten voor banken en beleggingsondernemingen. (Internetconsultatie).
4 feb 2020 Nieuws

Kwaliteit incassobureaus omhoog via vergunningensysteem

Om de kwaliteit van de incassodienstverlening te verbeteren, moeten incassobureaus voortaan een vergunning hebben om incassodiensten te mogen uitvoeren. Die bedrijven worden vervolgens opgenomen in een incassoregister.
12 dec 2019 Nieuws

Wijziging Participatiewet

Voorstel van wet tot wijziging van de Participatiewet en enige andere wetten in verband met het opheffen van discriminatoir onderscheid tussen bloedverwanten in de tweede graad en anderen die een gezamenlijke huishouding voeren waarbij sprake is van zorgbehoefte.
3 dec 2019 Nieuws

Wetsvoorstel plan van aanpak witwassen

Het wetsvoorstel bevat grofweg drie maatregelen. De eerste betreft een verbod op contante betalingen vanaf 3.000 euro.
Getoond 1 tot 10 van 342. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.