Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
10 jun 2021 Nieuws

Energietransitielening voor grote Rotterdamse VvE's gestart

De gemeente Rotterdam en SVn lanceren de Energietransitielening VvE Rotterdam. Deze Energietranstielening is onderdeel van het Rotterdamse Energietransitiefonds en speciaal bedoeld voor energiebesparende én woningverbeterende maatregelen voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s).
28 mei 2021 Nieuws

SAH-wijziging gemengde VvE's (internetconsultatie)

Deze regeling levert een bijdrage aan het Klimaatakkoord door het aardgasvrij maken van de woningvoorraad. Verhuurders en gemengde VvE's kunnen aanspraak maken op subsidie om hun woningen op een warmtenet aan te sluiten en/of het kookgas te verwijderen.
20 mei 2021 Nieuws

Regeling hernieuwbare energie (internetconsultatie)

Deze ministeriële regeling maakt deel uit van de implementatie van de EU-richtlijn voor hernieuwbare energie (REDII). Het vormt de nadere uitwerking van het Besluit in verband met hernieuwbare energie bij ingrijpende renovatie.
21 apr 2021 Nieuws

Kamerbrief toezeggingen en moties over energielabel

Minister Ollongren geeft invulling aan de gedane toezeggingen en meerdere moties van de Tweede Kamer, over het energielabel. Tevens gaf zij antwoord op Kamervragen over de problemen met het nieuwe energielabel.
19 apr 2021 Nieuws

Verkenning subsidiemogelijkheden woningisolatie

Minister Ollongren informeerde de Tweede Kamer over het onderzoek naar het systeem van vouchers en isolatietegoed om woningisolatie te stimuleren.
16 apr 2021 Nieuws

Overzicht proeftuinen aardgasvrije wijken

Minister Ollongren informeerde de Tweede Kamer over de selectie van de 2e ronde proeftuinen in het kader van het Programma aardgasvrije wijken (PAW).
30 mrt 2021 Nieuws

Groen of groen-blauwe daken

Informatie over de juridische aspecten van duurzaam gebruik van daken, zoals het plaatsen van zonnecollectoren en zonnepanelen en het aanleggen van een groen of groen-blauw dak.
25 mrt 2021 Nieuws

Geluidseisen warmtepompen en airco’s worden aangescherpt

Per 1 april 2021 worden nieuwe geluidseisen gesteld aan (nieuw te plaatsen) buiten opgestelde installaties voor warmte- of koude opwekking. Het gaat hierbij om warmtepompen en airco’s die worden toegepast bij woningen en woongebouwen.
19 mrt 2021 Nieuws

Standaard voor woningisolatie

In een brief aan de Tweede Kamer heeft minister Ollongren de standaard voor woningenisolatie gepresenteerd. Deze standaard geeft aan wanneer de woning goed genoeg is geïsoleerd om aardgasvrij te kunnen worden.
15 mrt 2021 Kennis

Schrappen van de kennis- en ervaringstoets

Het Besluit Gedragstoezicht financiële ondernemingen Wft wordt gewijzigd. De kennis- en ervaringstoets komt te vervallen in het geval dat een consument zonder advies een aanvullend hypothecair krediet wil afsluiten voor financiering van energiebesparende voorzieningen (bijvoorbeeld: vloerisolatie, gevelisolatie en hoogrendementbeglazing (tenminste HR++)) in een woning.
Getoond 1 tot 10 van 140. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.