Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
29 okt 2019 Nieuws

Nadere uitwerking van afbouw van salderingsregeling

Minister E.D. Wiebes geeft in een Kamerbrief een nadere uitzetting over de salderingsregeling.
24 okt 2019 Nieuws

Klimaatbestendig wonen

De meeste Nederlanders willen hun woning aanpassen aan de gevolgen van klimaatverandering, zoals extreme hitte en wateroverlast. Maar ze weten onvoldoende hoe dat kan en hoe duur dat is.
24 okt 2019 Nieuws

Lijst van vragen en antwoorden rondom woningmarkt

Minister K.H. Ollongren heeft een vragenlijst van 290 stuks beantwoord. Hieronder een selectie uit deze vragen, welke betrekking hebben op de woningmarkt.
21 okt 2019 Nieuws

Nibud: Loonstijgingen zorgen voor hogere hypotheek in 2020

Alleen huishoudens die volgend jaar meer gaan verdienen kunnen in 2020 een hogere hypotheek krijgen. Huishoudens die hetzelfde inkomen houden zullen iets minder kunnen lenen vanwege de gestegen prijzen. Dat schrijft het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) in het adviesrapport Financieringslastnormen 2020.
9 okt 2019 Nieuws

87 miljoen euro voor energieadvies en kleine besparende maatregelen

Om eigenaren van koopwoningen te helpen minder energie te gebruiken, stelt het ministerie van Binnenlandse Zaken 87 miljoen euro beschikbaar aan gemeenten. Met dit geld kunnen zij projecten opzetten om huiseigenaren te stimuleren om kleine energiebesparende maatregelen in huis te nemen.
11 sep 2019 Nieuws

Rapport Energie besparen in de woningvooraad

Minister Ollongren heeft de Tweede Kamer een reactie gegeven op het rapport van het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB).
5 sep 2019 Nieuws

SCP publicatie: Onder de pannen zonder gas?

Woningeigenaren leggen zich grotendeels neer bij aardgasvrij wonen, maar voelen om allerlei redenen (nog) niet de behoefte om zelf tot actie over te gaan. In het rapport Onder de pannen zonder gas? Woningeigenaren en hun afwegingen voor aardgasvrije alternatieven verkent het SCP hoe woningeigenaren de aanstaande omslag naar aardgasvrij wonen ervaren.
15 aug 2019 Nieuws

Subsidieregeling isoleren woningen

De Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) wordt definitief 2 september weer opengesteld. De voorwaarden voor de subsidie zijn gepubliceerd. Met de regeling kunnen mensen subsidie krijgen voor twee of meer grote isolatiemaatregelen in hun eigen woning.
6 aug 2019 Nieuws

Energiebesparing nog geen speerpunt bij geldverstrekkers

Vorig jaar toonde Vereniging Eigen Huis aan dat de helft van de geldverstrekkers het verduurzamen van de woning bij de aankoop niet stimuleert. Recent onderzoek van de vereniging laat zien dat er sinds vorig jaar weinig veranderd is.
22 jul 2019 Nieuws

Wijzigingsregeling hypothecair krediet 2020

De Tijdelijke regeling hypothecair krediet (hierna: de regeling) strekt tot vaststelling van de inkomenscriteria voor het verstrekken van hypothecair krediet en de maximale hoogte van het hypothecair krediet ten opzichte van de waarde van de woning. De regeling wordt op een aantal punten gewijzigd. In een internetconsultatie wordt hier een eerste aanzet toe gemaakt.
Getoond 1 tot 10 van 106. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.