Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
24 jul 2017 Nieuws

Kamervragen over 'de matige loongroei en flexibilisering'

Minister Asscher heeft gereageerd op Kamervragen over "de matige loongroei en flexibilisering".
11 jul 2017 Nieuws

AOV en lijfrenteverzekeringen ZZP’ers

Van de 873 duizend zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) met een hoofdinkomen uit ondernemerschap betaalde in 2015 bijna 20 procent premie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) en ruim 10 procent premie voor een lijfrente.
1 jul 2016 Nieuws

VKG gaat intensief samenwerken met Felison

VKG, de full serviceprovider uit Hoorn, en Felison Assuradeuren B.V., dé serviceprovider inkomensverzekeringen uit Velserbroek, gaan intensief samenwerken op het gebied van collectieve inkomensverzekeringen. VKG en Felison zijn onderdeel van a.s.r.
24 jul 2015 Nieuws

Beantwoording kamervragen over bericht 'goedkope verzekeringen voor ZZP-ers'

Minister Asscher heeft de Tweede Kamer de antwoorden op de Kamervragen over het bericht “Negen manieren om je als zzp-er goedkoper te verzekeren” gestuurd.
22 jun 2015 Nieuws

Verzekeraars profiteren nog niet van economisch herstel

De verzekeringssector heeft vorig jaar nog niet kunnen profiteren van de licht aantrekkende economie in Nederland. Met name de lage kapitaalmarktrente en hevige concurrentie op de verzadigde leven- en schademarkten hadden een negatief effect op de resultaten. Vooral levensverzekeraars werden door deze factoren geraakt en sloten het jaar in rode cijfers af. Niettemin bleven de financiële buffers op peil en wordt via reorganisaties en klantgerichte innovaties gewerkt aan toekomstig herstel.
20 apr 2015 Nieuws

Aanvullende verzekering opbouw en duur WW in cao's

De Stichting van de Arbeid roept cao-partijen in een brief op om afspraken te maken over de private aanvulling WW en WGA.
4 nov 2013 Nieuws

Markt voor schadeverzekeringen groeit weer (beperkt) in 2014

De markt voor schadeverzekeringen (daaronder worden alle verzekeringen verstaan, die niet onder zorg- of inkomensverzekeringen vallen) zal naar verwachting gekrompen zijn aan het einde van 2013 (circa -1%). Maar in in 2014 wordt weer een beperkte groei (circa +1%) verwacht in het totale premievolume. De eerdere verwachtingen voor 2013 zijn naar beneden bijgesteld vanwege een uitblijvend, eerder wel verwacht, economisch herstel.
2 okt 2013 Nieuws

Markt voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) daalt verder in 2014

Ondanks een verwachte verdere groei van het aantal zelfstandigen in 2014, daalt de markt voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV). De belangrijkste oorzaak daarvan is gelegen in het feit dat zowel het aantal AOV’s als de gemiddelde premie van een AOV in 2014 zullen dalen. Dit blijkt uit cijfers en analyses van Baken Adviesgroep.
4 jan 2013 Nieuws

Onvoldoende doorvragen bij invullen aanvraagformulier kost adviseur geld

Beroepsaansprakelijkheid verzekeringstussenpersoon. Arbeidsongeschiktheidsverzekering. De tussenpersoon heeft naar maatstaven van zorgvuldigheid niet zonder meer mogen vertrouwen op de juistheid van de door de verzekeringnemer genoemde inkomensgegevens ten behoeve van de verzekeringsaanvraag. Er is met billijkheidscorrectie 75% eigen schuld.
31 aug 2012 Nieuws

Krimp verwacht op de flexwerkmarkt

De flexwerkmarkt zal dit jaar flink teruglopen als gevolg van de economische situatie en de oplopende werkloosheid. Het economische bureau van ING verwacht dat de omzet van de branche in 2012 met vijf procent afneemt.
Getoond 1 tot 10 van 18. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.