Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
11 jul 2019 Nieuws

Samenwerking met freelancers: welke verantwoordelijkheid heeft u?

U bent als vergunninghouder verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die een freelancer of zzp’er uit naam van uw onderneming verricht. Freelancers hoeven geen eigen vergunning te hebben als zij uit naam van de financiële dienstverlener contact met klanten hebben.
26 okt 2018 Nieuws

Dienstverleningsdocument bijwerken?

De AFM heeft op 1 oktober 2018 de benchmark van de DVD-generator geüpdatet. Hierdoor moeten financiële dienstverleners mogelijk hun Dienstverleningsdocument (DVD) aanpassen. Controleer nu of uw DVD nog actueel is.
31 aug 2018 Nieuws

Dienstenwijzer: vormvrij

Een dienstenwijzer is geen wettelijk voorgeschreven document. Het kan bijvoorbeeld een brochure zijn met informatie over de onderneming en de dienstverlening.
24 jan 2018 Nieuws

Kamerbrief evaluatie provisieverbod

Minister Hoekstra heeft de Tweede Kamer een brief gestuurd over de evaluatie van het provisieverbod. Bij de brief biedt hij tevens de rapporten aan van de twee onderzoeken die hebben plaatsgevonden in het kader van de evaluatie van het provisieverbod.
24 okt 2017 Nieuws

Is uw Dienstverleningsdocument nog actueel?

De AFM heeft op 16 oktober de benchmark van de DVD-generator geüpdatet. Hierdoor moeten financiële dienstverleners mogelijk hun Dienstverleningsdocument (DVD) aanpassen. Controleer nu of uw DVD nog actueel is.
17 nov 2016 Nieuws

Is uw Dienstverleningsdocument nog actueel?

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 16 november de benchmark van de DVD-generator geüpdatet. Hierdoor moeten financiële dienstverleners mogelijk hun Dienstverleningsdocument (DVD) aanpassen. Controleer nu of uw DVD nog actueel is.
6 okt 2016 Nieuws

Kifid: hypotheekadvies 'no cure, no pay'?

Partijen zijn een opdracht van dienstverlening overeengekomen, waarop handgeschreven de tekst ‘geen offerte is geen kosten’ is vermeld. Tussen partijen is onenigheid ontstaan over de uitleg van deze bewoordingen. De Commissie oordeelt dat dient te worden gekeken naar de zin die partijen over en weer aan elkaars verklaringen en gedragingen mochten toekennen en hetgeen zij in dat kader redelijkerwijs van elkaar mochten verwachten (Haviltex-criterium).
21 okt 2015 Nieuws

Dienstverleningsdocument bij kwart dienstverleners nog niet op orde

Bijna een kwart van de financiële dienstverleners heeft, twee jaar na de wettelijke verplichtstelling, nog geen dienstverleningsdocument (DVD) beschikbaar op de eigen website. Dat is één van de uitkomsten van het derde onderzoek van Oostdam & Partners naar het gebruik van het DVD in de praktijk.
14 sep 2015 Nieuws

Actualiseer uw Dienstverleningsdocument

Financiële dienstverleners moeten hun Dienstverleningsdocument (DVD) mogelijk aanpassen. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 2 september de DVD-generator geüpdatet.
9 jul 2015 Nieuws

AFM consulteert aanpassing Nrgfo Wft

De aanleiding voor de wijziging van de Nadere regeling gedragstoezicht financiële ondernemingen (Nrgfo Wft) is ten eerste het doorvoeren van puur technische verbeteringen. Het gaat hier bijvoorbeeld om verkeerde verwijzingen en aanpassingen van definities die al in de Wet op het financieel toezicht (Wft) zijn doorgevoerd, maar ook om technische aanpassingen in de regelgeving voor het Dienstverleningsdocument.
Getoond 1 tot 10 van 38. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.