Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
26 feb 2018 Nieuws

Kamervragen over voorbehoud van financiering

Minister Ollongren heeft gereageerd op Kamervragen over het voorbehoud van financiering en bouwkundige keuring bij de aankoop van woningen.
29 jan 2018 Kennis

Modelovereenkomst verhoogde schenking

Voor de verhoogde schenking dient een (onderhandse) overeenkomst opgesteld te worden. Zo'n overeenkomst is 'vormvrij', maar een paar punten dienen in de overeenkomst terug te komen.
24 jan 2018 Nieuws

Voorbehouden bij woningaankoop

Minister Ollongren informeerde de Tweede Kamer over een nieuwe versie van het modelkoopcontract voor woningen.
28 jan 2014 Kennis

Modelstamrechtovereenkomst uitgesteld ingaand stamrecht

Deze modelstamrechtovereenkomst kan uw werknemer gebruiken als hij een stamrecht wil onderbrengen bij een stamrecht-bv, en hij het stamrecht niet direct in wil laten gaan. Uw werknemer kan in deze modelovereenkomst een aantal zaken zelf invullen, zoals bijvoorbeeld het rentetarief. U moet erop letten dat uw werknemer met deze keuzes binnen de grenzen van de wet blijft.
28 jan 2014 Kennis

Modelstamrechtovereenkomst direct ingaand stamrecht

Deze modelstamrechtovereenkomst kan uw werknemer gebruiken als hij een stamrecht wil onderbrengen bij een stamrecht-bv, en hij het stamrecht direct in wil laten gaan. Uw werknemer kan in deze modelovereenkomst een aantal zaken zelf invullen, zoals bijvoorbeeld het rentetarief. U moet erop letten dat uw werknemer met deze keuzes binnen de grenzen van de wet blijft.
24 jun 2013 Nieuws

Consument verkiest papieren factuur nog altijd boven digitaal

Als de consument zelf mag kiezen, verkiest de meerderheid van de mensen de papieren variant boven een digitale factuur. Het geeft hen meer overzicht in hun uitgaven en het risico dat de factuur onbetaald blijft is kleiner. Bij een derde verdwijnen digitale facturen regelmatig tussen andere e-mails. Het digitale informatietijdperk biedt veel voordelen, maar leidt ook makkelijk tot verlies van overzicht. Dit blijkt uit onderzoek van Platform Wijzer in geldzaken onder ruim 500 Nederlanders tussen de 18 en 80 jaar.
7 jun 2013 Nieuws

Geen bestaansrecht voor Geldloket

Minister Dijsselbloem informeert de Tweede Kamer over de evaluatie van de pilot inzake het Wijzer in geldzaken Geldloket. Platform Wijzer in geldzaken heeft op basis van de resultaten van de pilot besloten om de Geldloketten niet landelijk uit te rollen. Betrokkenheid bij de bestaande loketten is met ingang van 1 juni gestopt.
13 feb 2013 Nieuws

Reactie AFM op aanpassing adviesmodel Rabobank

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft constructieve gesprekken gevoerd met Rabobank over haar adviesmodel (no cure no pay). Rabobank heeft naar aanleiding van deze gesprekken besloten haar adviesmodel aan te passen.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.