Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
1 tot 10 van 3705.
20 jan 2020 Nieuws

Wettelijk register voor waarborgen kwaliteit mediators

Om mensen met een werkconflict, scheiding of zakelijke ruzie, beter te helpen, komt het kabinet met een voorstel van een wettelijk register om de kwaliteit van bemiddelaars, zogenoemde mediators, te waarborgen. Na eerdere pogingen in voorgaande kabinetsperiodes is er nu een nieuw voorstel, zo schrijft minister Dekker aan de Tweede Kamer.
20 jan 2020 Nieuws

Niet correct vastgestelde lijfrente-normen (voor recht op bijstand)

Voor de vaststelling van het recht op een bijstandsuitkering geldt een vermogenstoets. Hierbij wordt de totale waarde van een lijfrente (pensioenvermogen) en de inleg hierin tot bepaalde grenzen vrijgelaten.
8 jan 2020 Kennis

Vragen en antwoorden lijfrenten

Als download is een handzaam overzicht van vragen en antwoorden over overbruggingslijfrenten, afkoop kleine lijfrenten en over lijfrentespaarrekeningen en lijfrentebeleggingsrechten beschikbaar.
8 jan 2020 Kennis

Wijzigingsbesluit AOW-leeftijd en overbruggingslijfrente

Dit besluit is een actualisatie van een eerder besluit. De goedkeuringen vanwege de verhoging van de AOW-leeftijd zijn aangepast aan de Wet temporisering verhoging AOW-leeftijd.
8 jan 2020 Kennis

Wijzigingsbesluit AOW-leeftijd en overbruggingslijfrente

Dit besluit is een actualisatie van een eerder besluit. De goedkeuringen vanwege de verhoging van de AOW-leeftijd zijn aangepast aan de Wet temporisering verhoging AOW-leeftijd.
30 dec 2019 Nieuws

Kamervragen termen ‘budget’, ‘inflatie’ en ‘rente’

Minister W.B. Hoekstra gaf antwoord op Kamervragen over het bericht dat slechts 6 op de 10 Nederlanders weten wat de termen ‘budget’, ‘inflatie’ en ‘rente’ betekenen.
17 dec 2019 Nieuws

Prognose: 19 miljoen inwoners in 2039

De Nederlandse bevolking zal naar verwachting de komende decennia blijven groeien, tot bijna 19,6 miljoen inwoners in 2060. In 2024 bereikt het inwonertal naar verwachting de 18 miljoen, in 2039 de 19 miljoen. In 2040 zijn er twee keer zo veel personen van 80 jaar en ouder als nu. Dat blijkt uit de nieuwe bevolkingsprognose van het CBS.
16 dec 2019 Nieuws

Kamervragen over het bericht 'Maak van onze bankrekening een telefoonnummer'

Minister Hoekstra gaf de Tweede Kamer antwoorden op vragen over het bericht 'Maak van onze bankrekening een telefoonnummer'.
13 dec 2019 Nieuws

Geen wettelijke grond voor schadevergoeding

Consumenten maken meer en meer gebruik van online bankieren. De keerzijde van het groeiende online betaalgemak is dat kwaadwillenden misbruik maken van het ‘snel en gemakkelijk betalen via online bankieren’. Onlangs heeft de Geschillencommissie in een dergelijke klachtzaak moeten concluderen dat er geen wettelijke grond is voor schadevergoeding door de bank.
13 dec 2019 Nieuws

Overlijdensrisicoverzekeringen en ex-kankerpatiënten

Minister Hoekstra stuurde de Tweede Kamer een brief over de toegankelijkheid van ex-kankerpatiënten tot overlijdensrisicoverzekeringen.
Getoond 1 tot 10 van 3705. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.