Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
1 tot 10 van 3881.
17 jun 2021 Nieuws

Premievrije polis hoop geld waard

Ondanks wanbetaling moet een verzekeraar toch het initieel verzekerde kapitaal aan de consument uitkeren. Hierop moeten het reeds uitgekeerde kapitaal en de verschuldigde maar nog niet betaalde premies in mindering worden gebracht.
17 jun 2021 Nieuws

Nieuwe AOW-bedragen vanaf juli 2021

Op 1 juli 2021 veranderen de bedragen voor de AOW.
16 jun 2021 Nieuws

Kamervragen kosten opname contanten

Minister Hoekstra gaf de Tweede Kamer antwoorden op Kamervragen over de doorberekening van kosten door banken bij het opnemen van contant geld.
11 jun 2021 Kennis

Vragen en antwoorden lijfrenten

Als download is een handzaam overzicht van vragen en antwoorden over overbruggingslijfrenten, afkoop kleine lijfrenten en over lijfrentespaarrekeningen en lijfrentebeleggingsrechten beschikbaar. Het is een update van de eerdere versie uit januari 2020.
11 jun 2021 Nieuws

Koersrisico bij afkoop beleggingsverzekering

Een consument klaagt over de termijn die de bank heeft gehanteerd bij het versturen van het verzoek aan de verzekeraar om verpanding op te heffen van de beleggingsverzekering van de consument.
10 jun 2021 Nieuws

Beleggen en social media

Dynamiek op social media kan leiden tot flinke koersschommelingen van financiële instrumenten. In een Market Watch gaat de AFM in op de risico’s van beleggingsbeslissingen die gemaakt worden door beïnvloeding via social media en welke vragen je jezelf moet stellen voordat je beslist tot een belegging.
10 jun 2021 Nieuws

Amerikaanse stimulus cheques

Minister Hoekstra reageerde op een bericht dat Nederlandse banken sinds 1 januari 2021 weigeren om cheques te innen. Ook geeft hij de laatste stand van zaken rondom het innen van Amerikaanse stimulus cheques door Nederlanders die geen bankrekening hebben die gelieerd is aan de Verenigde Staten.
9 jun 2021 Nieuws

Implementatiewet grensoverschrijdende distributie van beleggingsinstellingen en icbe's

Minister Hoekstra stuurde de Tweede Kamer het wetsvoorstel en alle bijbehorende documenten voor de Implementatiewet grensoverschrijdende distributie van beleggingsinstellingen en icbe's.
8 jun 2021 Nieuws

Uitvoeringsbesluit verordening herstel en afwikkeling centrale tegenpartijen (internetconsultatie)

Dit besluit geeft uitvoering aan Verordening (EU) 2021/23 inzake herstel en afwikkeling van centrale tegenpartijen. In dit besluit wordt de Nederlandsche Bank (DNB) aangewezen als toezichthouder en afwikkelingsautoriteit. Daarnaast worden een aantal artikelen uit de verordening beboetbaar gesteld.
7 jun 2021 Nieuws

Toetsingscriteria voor coulance bij bankhelpdesk fraude (spoofing)

Eerder heeft een aantal grootbanken besloten om particuliere klanten die slachtoffer zijn geworden van bankhelpdeskfraude, ook wel spoofing geheten, uit coulance te vergoeden.
Getoond 1 tot 10 van 3881. Er zijn meer pagina's.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2021. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.