Bevestig uw aanmelding

U ontvangt nu een e-mailbericht van waaruit u uw aanmelding moet bevestigen. Zonder deze bevestiging ontvangt u niet dagelijks actuele en praktische informatie. Doe het gelijk even!

Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie
Bekijk alle diensten
 
28 feb 2018 Kennis

Rekenmodel: bepalen hoogte benodigde overlijdensrisicoverzekering

Alleen voor Fintool abonnees
Met dit rekenmodel kan een indicatieve hoogte van de benodigde overlijdensrisicoverzekering bepaald worden. Het is een rekenmodel als hulpmiddel bij het geven van het advies.
10 jan 2018 Nieuws

Kamervragen over vervallen ANW-compensatie bij het ABP

Minister Ollongren heeft Kamervragen over het vervallen van de ANW-compensatieregeling bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds beantwoord.
19 mei 2017 Nieuws

Themarapportage Overlijdensrisicoverzekering

Uit het thema-onderzoek van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren naar de overlijdensrisicoverzekering blijkt dat de getoetste keurmerkhouders veel aandacht geven aan begrijpelijke taal.
20 nov 2015 Nieuws

Nabestaandenuitkering Anw - aanvullend hypotheekadvies

Bij het bepalen van de benodigde overlijdensrisicoverzekering kan bij het hypotheekadvies rekening gehouden zijn met de ANW inkomsten. Vanwege de invoering van de kostendelersnorm kan het wenselijk zijn de consument hier nader over te informeren, of de overlijdensrisicoverzekering bij te stellen.
5 jul 2013 Nieuws

Gezondheidsvragen onwenselijk bij vernieuwen overlijdensrisicoverzekering

De Consumentenbond pleit er voor dat consumenten hun overlijdensrisicoverzekering zonder nieuwe medische vragen kunnen oversluiten (mits het overlijdensrisico niet toeneemt voor de verzekeraar).
31 aug 2012 Nieuws

Reisverzekeraar vergoedt 70-plusser minder

Bij bijna zestig procent van de reisverzekeraars krijgen ouderen met een verzekering minder uitgekeerd in het geval van een ongeval. Dat meldt verzekeringssite.nl.
15 mrt 2011 Nieuws

Independer moet betalen door verzaken zorgplicht

Tussenpersoon en vergelijkingssite Independer moet 150.000 euro betalen aan een klant die in 2003 een hypotheek met overlijdensrisicoverzekering sloot. In hoger beroep heeft het gerechtshof in Den Bosch bepaald dat Independer zijn zorgplicht heeft verzaakt door niet te wijzen op het aflopen van de termijn van de voorlopige dekking.
27 nov 2009 Nieuws

Pensioenkijker: Financiële gevolgen overlijden onderschat

Over de mogelijke gevolgen van overlijden wordt niet gesproken en mensen hebben te hoge verwachtingen van het partnerpensioen (de uitkering die de partner van de werknemer ontvangt na overlijden). Dat blijkt uit een onderzoek dat de Stichting Pensioenkijker.nl heeft laten uitvoeren onder mensen van wie de afgelopen vijf jaar de partner is overleden.
 

Adresgegevens

Fintool
Vlinderweg 2 | Unit 0.24
2623 AX Delft

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl

Fintool bv © 2003/2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.