Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
13 mrt 2020 Nieuws

Ben ik ondernemer voor de inkomstenbelasting? Gebruik de 'OndernemersCheck '

U hebt een bedrijf. U bent zzp'er, freelancer of mkb'er en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Maar dat wil niet zeggen dat u automatisch ondernemer voor de inkomstenbelasting bent. Daarvoor moet u aan andere voorwaarden voldoen. De Belastingdienst heeft een tool beschikbaar gesteld.
19 mei 2017 Nieuws

Evaluatie fiscale ondernemerschapsregelingen

In Nederland bestaan verschillende fiscale regelingen met als primair doel het ondernemerschap te stimuleren. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken (EZ) evalueert SEO Economisch Onderzoek de effectiviteit en doelmatigheid van acht van deze regelingen. Hierbij wordt een breed maatschappelijk perspectief in beschouwing genomen en vindt evaluatie plaats aan de hand van CBS-microdata in de periode 2007-2014.
23 jun 2015 Nieuws

Werkruimte in de woning

Wie gebruikt maakt van een werkruimte (als ondernemer) in zijn woning, komt in een zeer beperkt aantal gevallen in aanmerking voor kostenaftrek. Meestal kunt u de kosten van de werkruimte niet aftrekken. Wilt u weten of de (inrichtings)kosten aftrekbaar zijn? Gebruik dan het hulpmiddel van de Belastingdienst "Werkruimte in de woning".
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.