Neem nu een abonnement op Fintool.nl
De betrouwbare vraagbaak voor financiële dienstverleners.
Abonneren Bekijk alle diensten
 
18 aug 2020 Kennis

Rekenmodel: WIA

Rekenmodel om snel het WIA inkomen bij (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid te laten zien, of voor dossiervorming met een print van de uitkomsten (met uitgangspunten).
16 mei 2017 Nieuws

WIA en uniform loonbegrip

Minister L.F. Asscher bevestigt in een brief (nogmaals) de werking van de autobijtelling en een WIA uitkering. Een werkgever had eerder aangegeven het onrechtvaardig te vinden dat de 'auto van de zaak' en het kerstcadeau als loon worden beschouwd door het UWV en dat de waarde daarvan in aanmerking wordt genomen bij de WIA-uitkering.
10 jun 2014 Nieuws

Verval loonaanspraak bij weigering passende arbeid

Komt loonaanspraak ook te vervallen over het deel van de werktijd waarvoor de werknemer arbeidsongeschikt is? De Hoge Raad heeft hier een prejudiciële beslissing over genomen.
4 feb 2014 Kennis

Themanummer: WIA

Alleen voor (kennisbank)abonnees
Een dynamisch kennisdocument met vakinfo over 'de WIA'. Dit document wordt geregeld bijgewerkt, zodat informatie actueel blijft. Handig als naslag, of om uw (PE)vakkennis op te frissen.
23 jan 2014 Kennis

Drie verschillende WGA-uitkeringen

WGA staat voor Regeling werkhervatting gedeeltelijk arbeidsgeschikten. Komt iemand in aanmerking voor de WGA? Dan kan deze te maken krijgen met drie verschillende WGA-uitkeringen: 1. de loongerelateerde uitkering; 2. de loonaanvullingsuitkering; 3. de vervolguitkering.
26 sep 2012 Nieuws

Hervorming Ziektewet flexwerkers: maximale uitkeringsduur blijft twee jaar

In het wetsvoorstel tot hervorming van de Ziektewet voor uitzendkrachten en mensen met een tijdelijk dienstverband blijft de maximale duur van de ziektewetuitkering twee jaar. Dit in tegenstelling tot wat de Volkskrant vanochtend op de voorpagina meldde.
 

Adresgegevens

Fintool

Telefoon 085 - 111 89 99
Telefax 085 - 111 88 80
E-mail: info@fintool.nl
KvK 27256668

Fintool bv © 2003/2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.